Openingstijden en bereikbaarheid Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Frank Weimer

Frank Weimer

13 juni 2018

Graag stel ik me hier aan jullie voor. Ik ben Frank Weimer en ik ben de opvolger van Charles Verhoeff per 1 juli 2018. Een aantal mensen zullen mij nog (her)kennen uit mijn opleidingstijd inmiddels ruim 2 jaar geleden. Ik heb bij Erna van der Wielen en Charles Verhoeff het laatste jaar van de huisartsopleiding doorlopen en een hele prettige tijd gehad in deze mooie praktijk.

Na de huisartsopleiding zijn wij voor het werk van mijn vrouw naar Deventer verhuisd en heb ik als huisarts gewerkt in Overijssel. Met veel plezier ben ik daarnaast incidenteel blijven invallen in Oosterhout en op de huisartsenpost in Nijmegen. Zo ben ik de praktijk nooit uit het oog verloren!

Inmiddels woon ik ook weer dichtbij samen met mijn vrouw en dochter van 1 jaar en dat voelt als thuiskomen. Ik mag graag samen fietsen (wielrennen) en ook wandelen in deze snel veranderende omgeving. Bij iets meer tijd houd ik van zeilen op de Friese meren en het IJsselmeer.

Naast mijn werk als huisarts houd ik mij bezig met accreditatie van huisartspraktijken vanuit de beroepsvereniging in Utrecht. Huisartspraktijk Oosterhout is ook een geaccrediteerde praktijk!

Ik ben erg blij dat Erna en ik als maatjes de praktijk gaan voortzetten. Ik kijk uit naar de kennismakingen, komende contacten en de samenwerking met eenieder in de toekomst.

Veel gezondheid gewenst, groet Frank Weimer.